E-postkryptering

Skydda dina konfidentiella e-postmeddelanden på ett enkelt och säkert sätt. 

Trygga informationssäkerheten när det gäller e-kommunikation och e-tjänster så skyddar du företagets affärskritiska informationstillgångar.

Med Deltagons e-postkrypteringslösning så kan ni enkelt säkra era konfidentiella e-postmeddelanden. E-postkryptering med Deltagons lösning är okomplicerat. För att till exempel ta emot ett säkert meddelande behövs, när det är som enklast, bara ett klick.

Lättanvänd e-postkryptering

Tillhandahåller företaget med olika skyddsnivåer, allt ifrån en lättanvänd säkerhetsnivå upp till nationell skyddsnivå ST IV (Finland).

Skyddar alla nödvändiga meddelanden till vilken mottagare som helst – lätt att skicka och ta emot konfidentiella meddelanden utan någon installation av mjukvara, add-on etc.

Hjälper uppsättandet och spridningen av en informationssäkerhetspolicy. Implementera informationssäkerhetspolicys för elektronisk kommunikation med en enda riktlinje.

För mottagare är lösningen entydig och därför enkel att använda – fungerar utan registrering med användarnamn och lösenord.

En tredje part kan enkelt inleda en säker kommunikation, till exempel från ert företags hemsida – även filer når mottagaren säkert.

Den effektiva lösningen stöder ett flertal krypteringsstandarder såsom TLS, S/MIME.

E-post DLP (Data Loss Prevention)

  • Analyserar hur informationssäkerheten i e-postkommunikation efterföljs, med lämpliga åtgärder.
  • Garanterar att konfidentiella e-postmeddelanden är säkra och att den mänskliga faktorn inte kan spela in.  Innehåll som behöver säkras, som t.ex. ID-nummer, spåras direkt i e-posttrafiken.
  • Följer efterlevnaden av riktlinjerna för informationssäkerhet i e-postkommunikation och instruerar användare att agera därefter. För att en bra informationssäkerhetspolicy ska kunna implementeras krävs ändamålsenliga sätt att kontrollera den på.

Deltagon D-Network

  • Transparent, säker e-post med Deltagon D-Network. Ger användare av Deltagon lösning för säker e-post möjlighet till fullständigt transparent konfidentiell elektronisk kommunikation inom ett säkert nätverk.

Vill ni att vi kontaktar er? Vi berättar gärna mer om hur Deltagons lösning för e-postkryptering kan hjälpa er!

Vänligen fyll i fälten så hör vi av oss till dig snarast möjligt.

Om Du vill ha en mer detaljerad presentation kan du även begära ett möte på info @ insecman.se. Berätta mer om vad du vill höra om och vi kontaktar dig.

10 + 2 =